SkyDrive

Ce reprezintă SkyDrive? Acesta este un spaţiu de stocare online gratuit pentru fişiere, pe care îl puteţi accesa de pe orice dispozitiv. Ideea de baza este că puteţi să vizualizaţi, să partajati şi să încărcaţi fişiere de oriunde. De ce aveţi nevoie pentru a accesa SkyDrive? De un cont Microsoft. Trebuie menţionat faptul că dacă aţi utilizat serviciile Microsoft în trecut (Xbox, Hotmail, Skype sau Outlook.com) aveţi deja un astfel de cont.

Utilizatorii SkyDrive trebuie să ştie faptul că SkyDrive şi Office funcţionează de minune împreună. Puteţi lucra foarte uşor la documentele Microsoft (Word, Excel, Power Point) de pe SkyDrive. Puteţi chiar efectua modificări şi apoi partaje acele documente cu partenerii dumneavoastră.

Protecţia maximă oferită fişierelor dumneavoastră de către SkyDrive nu trebuie neglijată. Chiar dacă se întâmplă ceva cu dispozitivul dumneavoastră, fişierele pot fi în continuare utilizate. Nu veţi pierde date importante. Mai mult, dumneavoastră alegeţi ceea ce doriţi să partajati cu partenerii dumneavoastră de afaceri sau cu prietenii.

Există o varietate de aplicaţii foarte utile care pot fi folosite în cadrul SkyDrive. Iată câteva dintre acestea: EasyBib, DocuSign Ink, Idea Sketch, PhatPad, OneNote, Xobni, Cu SkyDrive puteţi accesa foarte multe fişiere în timpul deplasărilor atât pe iPhone şi iPad, cât şip e Windows Phone, Android şi Web mobil. În cadrul SkyDrive aveţi acces şi la aplicaţii gratuite de luare a notiţelor prin telefon. De asemena, puteţi fi conectat în permanentă la reţelele de socializare.

De exemplu, puteţi post ape Facebook şi Twitter oricând doriţi. Puteţi expune diapozitive atât online, cât şi pe e-mail. Stocarea maximă este de 7GB. Mai mult, stocarea este gratuită. Trebuie ştiut faptul că opţiunile de stocare suplimentare sunt disponibile spre achiziţionare pentru fiecare serviciu. Cu SkyDrive puteţi afişa şi etichete geografice.